Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спецификации на имот

 
 
 

ИД: 3040

Трансакција: /

Категорија: Продажба

Под - категорија: /

Област: Злокуќани /Скопје

Вкупна квадратура: 246м2+31м2

Вкупен број на соби:6

Вкупно бањи: 3

Вкупно тоалети: 2

Паркинг: да

Кат: 2

Година на градба:2006

Година на реновирање:

Продажба:
Апартман, Стан:
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продажба на прекрасен стан 246м2 +31м2 тераси, во станбен комплекс Св. Јован во Злокуќани. Станот е на втори кат и има можности за поделба на три независни станбени единици. Има 3 бањи и 2 тоалети, две вградени кујни, вградени плакари, моментално 4 спални, но постои можност за 6 и повеќе.

Комплексот Св. Јован Злокуќани има 24 часовно обезбедување, базен, приватно езеро, место за скара, паркинг.