Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спецификации на имот

 
 
 

ИД: 2244

Категорија: ПРОДАЖБА

Област: Скопје /Центар

Паркинг:да

Кат:приземје +галерија

Година на градба:2021

Продажба:
Деловен простор:
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продажба на деловен простор 560м2 приземје и 443м2 галерија во станбен комплекс Golden Garden на улица Козара.