Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спецификации на имот

 
 
 

ИД: 2512

Категорија:ПРОДАЖБА

Област: Скопје/Млечен

Вкупна квадратура:50м2, 30м2 , 85м2 ,81м2

Паркинг:да

Кат:приземје, 2 кат и поткровје

Година на градба:2021

Централно греење : да

Продажба:
Апартман, Стан:
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продажба на станови во станбена зграда кај Млечен ресторан во Скопје.

Слободни станови 85м2 на 2 кат , југ/југоисток/исток

30м2 на приземје север/североисток/исток

50м2 на приземје југ/југоисток/исток

81м2 дуплекс на 5 и 6 кат , север/североисток /исток

Зградата има централно греење и паркинг.