Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спецификации на имот

 
 
 
 
Изнајмување:
Резиденција:
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Се изнајмува резиденција /објект во општина Центар со површина 1000м2 и дворно место. вкупно 2000 м2 . Одговара за амбасада , хотел ,дом за стари , болница и секаков тип на резиденција.

Вкупно 19 простории , од кои 14 со сопствени купатила.

Рецепција со сала за 100 гости.

Паркинг за 20 возила . Сопствено греење.