Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спецификации на имот

 
 
 

ИД: 3010

Трансакција: /

Категорија: Продажба

Под - категорија: /

Област: Скопје / Центар

Вкупна квадратура:

Вкупен број на соби:

Вкупно бањи:

Вкупно тоалети:

Паркинг:

Кат:

Година на градба:

Година на реновирање: /

Продажба:
Апартман:
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продажба на станови во Станбен комплекс Twins во општина Центар во близина на Олимписки базен. Зградата е Приземје + 8 ката + Поткровје.