Работно време:

Пон-Пет 09:00 - 17:00
Саб 10:00 - 16:00
Сонце Затворено
 
 
 

Закажи повик од нас

 
 

Закажи состанок

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
ул. Орце Николов 139/3
1000 Скопје
 
 
 
 
Контактирај не!
 
Полињата означени со (*) се задолжителни.
 
*
 
*
 
*